20 Ocak 2017 Cuma

KİKO TÜRKİYE ALIŞVERİŞİM


Merhabalar. Uzun süredir gitmek isteyip gidemediğim "Kiko" mağazalarına çok şükür gidebildim ki gerçekten ürünlerini çok merak ediyordum.

Vee gittiğimde çok sevindim. Çünkü bazı ürünler %50 indirime girmişti. Buradan Makyajli Kareler tıklayarak instagramdaki hesabımdaki videodan bazı indirimleri ve ürünler görebilirsiniz.

Mağazayı turlamışken küçük bir de alışveriş yaptım.
Kiko alışverişim
Kiko' nun "Holiday" serisindeki "Velvet Passion isimli parfümü çok dikkatimi çekti ve hemen denedim. içeriğinde kadife gül yaprağı, lale ağacı ve öd ağacından harmanlanmış. Kokuyu tarif etmem gerekirse kışlık bir koku ve giçeksi-baharatımsı bir koku olduğunu söyleyebilirim. Kokuyu sevdim kalıcılık yönünden orta seviyede. İndirimle 66 TL gibi bir fiyata geldi.

Kalemlerin bazıları indirimle 5 TL' ye düşmüştü. Ben 2 dudak ve 1 de göz kalemi aldım.

Göz farını mavi tonlarında almak istedim. Numarası 23 ve fiyatı indirimle 10 TL' ye geldi. Aklımda altın-açıkpembe tonlarındaki farda takılı kaldı. Keşke alsaydım:((Ama göz farları indirimli olanları 10-20 TL arasında değişiyordu.

İhtiyacım olan göz altı kapatıcısından farklı seriler olmak üzere 2 tane aldım. Stick şeklinde olanın biraz daha rengi açık. indirimle sanırım 15-20 TL gibi bir fiyata geldi. Diğer kapatıcı indirimde değildi ve fiyatı 30 TL. 

İndirim tarihi verilmemiş tarih aralığı olarak maalesef. 

Tekrar mağazaya gidersem maaş zamanıma denk getireceğim sanırım:DDD

İnstagram: Makyajli Kareler

Facebook: Makyajli Kareler

4 yorum:

  1. Ankara'daki mağazası açılsın diye bekliyoruz biz de; ama indirim tamamlandıktan sonra açacaklar sanırım :/ aldıklarıı güle güle kullan; ben Kiko'nun en çok stick farlarını seviyorum. Sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gözün aydın canım kiko ankara' da şube açıyor mutlaka gitmelisin:))

      Sil
  2. Hepsini güle güle kullan ;)

    YanıtlaSil