21 Nisan 2013 Pazar

SYNERGEN GÜLLÜ TONİK


Merhabalar. Sizlere yılbaşında Sadece Rossmann mağazasında satılan bir ürün olan Synergen marka tonikten bahsetmek istiyorum. 

Bu ürünü daha önceleri bir blog arkadaşımız tanıtmıştı ama bloğunu yayından kaldırdı ve ismini de maalesef hatırlayamıyorum. Yanlış hatırlamıyorsam ona yada arkadaşına doktoru tavsiye etmiş sanırım. Onun yazısını okuduktan sonra bu ürünü bayağı merak etmiştim.

Bu markada tonik olarak ikinci şişem. Bende bu serinin bir de yüz yıkama jeli var ve makyaj temizleme mendillerini de kullandım. 


Bakalım Rossmann bu ürün için ne demiş:

Hassas ciltler içindir. Cildin doğal dengesine kavuşmasına yardımcı olur. Cildi yumuşatır, genel görünümünü düzeltir. Hoş meyve kokuludur. Dermatolojik olarak test edilmiştir.



İçeriği bu şekilde:

Ben Synergen markanın bu serisindeki toniğinden çok memnun kaldım. 
Yüzümde gerilme ve herhangi bir kurutma yapmadı. Ayrıca yüzde yapış yapış bir his oluşturmuyor. Bu benim için iyi çünkü yüzde oluşan yapış yapış hissi hiç sevmiyorum.

Düzenli kullanıldığında gözenekleri küçülttüğünü duymuştum. İkinci şişemin yarısına geldim ama gözeneklerimde herhangi bir küçülme görmedim ama gözeneklerimde artma ve genişleme de göremedim:)) Gerçi ürünü her gün yüzüme sürmüyorum. Bu yüzden de olabilir. 

Kokusu çok hoş. Baygın ya da kozmetik kokmuyor. Niye öyle dedin derseniz bu serinin yüz yıkama jeli tam kozmetik kokuyor:(

Ürün 200ml. ve fiyatı 9-11 TL arası olması lazım. 




13 yorum:

  1. toniklerde yazan gözenek küçültme olayı tamamen uydurma,zaten uzmanlarda toniği sadece cildi nemlendiriciye hazırlamak için kullanın diyor. fiyatı uygunmuş baya denemek lazım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet tatlım bende hiç bir tonikte küçültme vs görmedim. Ama Olay tonikte kullandım ondan daha güzel yüzü de germiyor hem:))

      Sil
  2. Kozmetik Dosyası kendi blogunda bahsetmişti daha doğrusu videosunde sanırm ordan hatırlıyorsun ;) bi de yanlış anlama ama bu tonik gül özü içermiyor,üstündeki yazıları epey inceledim çünkü aynısını kullanıyorum,gül ile ilgili herhangi bir ibare bulunmuyor.Kokusu ise yeşil elmaya benziyor daha çok. Ben de kullanıyorum ve oldukça memnum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yok Kozmetik Dosyası yani Ezgi' nin bloğundan hatırlamıyorum. Bahsettiğim blog arkadaşımız Almanya'da yaşıyordu.
      Şişenin üstünde bende gül yazısını görmedim. Rossman bu tonik ile ilgili kendi sitesinde gül içerikli tonik olarak bahsediyor. Ama dediğin için teşekkür ederim:)

      Sil
    2. Hımm tamamdır :)

      Sil
  3. bir yerde okumuştum, orta yaşlara gelmeden tonik veya kremlerle gözenekler büyük oranda küçültülebilirmiş ama yok edilemezmiş tam anlamıyla.Çünkü cildin nefes almasını sağlıyormuş. Ben normal ciltliyim ama yanaklarımda gözenekler oluştu diye la roche effeclar duoyu kullandım gerçektende zamanla gözeneklerim yarı yarıya kapandı sabırla her gün kullandım tavsiye ederim. Tonik olarak Rosense gül suyu kullanıyorum hep, temizlik açısından gayet iyi pamuktaki kalıntıları görünce daha iyi anlıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. la roche' a bakayım canım saol:)) tonik olarak gül suyu kullandım bir zamanlar. Rosense aklımda olsun denerim muckss:)

      Sil
  4. sevgili makyajlı kareler bloğumun izleyicisi olduğunuzu gördüm ve teşekkür etmek istedim sevgilerimle perisscope.blogspot.com

    YanıtlaSil
  5. Bu resmen gül kokuyor içeriğindede gül var zaten,geçen hafta alıcaktım içinde minik minik uçan bişiler görünce tiksinip almamıştım başka bir yerden alırım diye.Temizlemesi güzelmi?
    Ben sabahları kullanmak için alıcam bunu hafif yapıda olduğu için.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. temizlemesi güzel canım. ben memnun kaldım ve evet çok hafif tahriş yapmıyor:))

      Sil
    2. Sağol tatlum,alayım bari ozaman karma cildim var ama beyaz olduğum içinde hassasım,hoşuma gitti içeriği kötü değil zaten hafif içerik bakımındanda ((:güle güle kullan yararlan sende devamlı kullan bakalım belki farkedersin gözenek sorunsalına fayda olur gül sıkılaştırır çünkü.

      Sil
    3. bende sendenim canım cildim hem hassas hemde karma karışımı:))

      Sil