17 Aralık 2020 Perşembe

NEW ESSENTIALS ULTRA GLOW C VİTAMİNİ SERUMU

 Herkese merhaba. Bugün sizlere bir süredir kullandığım New Essentials Ultra Glow C Vitamini Serumu'ndan bahsedeceğim. 


Bildiğiniz gibi serumlar cilt bakımında en hızlı etki gösteren ürünlerin başında geliyor. Serumlar ince yapısı ve kolay uygulanması yönünden daha çok tercih ediliyor. 

Peki C vitamini ne işe yarıyor?

C vitamini serumu asidiktir. Antioksidan görevi görerek cilt tonunu aydınlatır. Cildi ölü hücrelerden arındırır, parlak ve pürüzsüz bir görünüme kavuşturabilir. Cilde uygulandığında cildin kollajen ve elastin üretimini hızlandırarak cilt sorunlarını iyileştirmesini adeta tetikleyebilir.

İnce çizgi ve kırışıklık görünümünü en aza indirmeye ve cildin nem oranının korunmasına yardımcı olur. Vücudunuzda çatlaklar varsa bu sorunları gidermede yardımcı olur.

Akne ve güneş lekelerinin görünümünü azaltmaya, yorgunluk ve strese bağlı göz altı morlukları ile şişkinliği azaltmaya yardımcı olur.

Hem kuru hem de yağlı ciltlerin uygulayabileceği C vitamini serumları, kolajen ve elastin üretimini hızlandırmaya yardımcı olarak cildinizin daha sağlıklı bir görünüme kavuşmasına yardımcı olur. 

Benim cilt tipim karma ve hassas. Her cilt tipi için rahatlıkla kullanılanbilen New Essentials C vitamini serumu ciltte kolajeni artırmaya, canlılık ve aydınlık görünüm veren bir serum.


Yapısı likit formda ve cilt tarafından kolaylıkla emiliyor. 

3 damla tüm yüzüme, 1 damla da boynuma uyguluyorum. 

Serumların özellikle gece daha aktif olduğunu bildiğim için ürünü sadece gece uyguluyorum. Temizlenmiş olan yüz ve boynuma dermaroller sonrası 1-2 damla damlatıp yeşim taşı ile masaj yaparak cildime yediriyorum. 

Dermatolojik olarak test edilmiş olup, ftalat, paraben ve sülfat içermiyor.

Ürün 30 ml boyutunda pompalı damlalıklı ambalaja sahip. Hava ve güneşle temas etmemesi için kahverengi cam şişede, serin, nemsiz ve karanlık yerde bulunması gerekiyor.

İlk sürdüğümden itibaren yapış yapış bir his oluşturmayıp yerini nemlenmiş bir cilde bırakıyor. 

Özellikle kış aylarında kuruyan ciltler için vazgeçilmez olacak bir ürün. Bu zamana kadar cildimde kış aylarından kaynaklı kuruluk problemi yaşamadım. 

Cildime aydınlık bir görünüm vermeye başladı. Renk eşitsizliği cildimde kalmadı. 

Cilt lekelerim olmadığı için bu konu hakkında birşey söyleyemeyeceğim. 

New Essential ürünlerine BURADAN ulaşabilirsiniz.



3 yorum:

  1. çok güzel bir ürün gerçekten . Bu arada sayfamda çok güzel verim alacağın bir etkinlik var beklerim

    YanıtlaSil
  2. Bende kullanıyorum ve yakında yazacağım :) Emeğine sağlık :)

    YanıtlaSil
  3. Ben henüz karar verebilmiş değilim bu ürüne, ama fena aklımda :)

    YanıtlaSil