6 Eylül 2020 Pazar

OZONLABS OZONLAVA VOLKANİK MASKE- OZONLABS OZONLAVA BENTONİTE CLAY

 Herkese merhaba. Hayvanlar üzerinde deney yapmayan, temiz içeriğe sahip ve Avrupa Birliği'nden onaylı özel bir maske olan OZONLABS OZONLAVA VOLKANİK MASKE ile karşınızdayım. 


Ozonlabs Ozonlava Volkanik Maske' nin içeriğinde volkanik küf, tüf ve lavların kimyasal ayrışması sonucu oluşan kil olan Bentonit, su ve sodyum bikarbonat bulunmakta.  

Ayrıca Bentonit kili içeriğindeki elektromanyetik negatif yük sayesinde bakteriyel ve toksik maddeleri güçlü bir şekilde tutarak vücut dışına atma özelliği bulunan ve bu özelliği sayesinde detoks için kullanılabilen bir kil türüdür.
Ozonlabs Ozonlava Volkanik Maske cilt lekelerini ve ciltte oluşan renk değişikliklerinin düzelmesine, kırışıklıkları azaltmaya, cildin temiz, pürüzsüz ve aydınlık bir görünüme kavuşmasına yardımcı olur❤️
Ayrıca Ozonlava Maske ciltteki sebum dengesini düzenleyerek yağ gözeneklerini açar ve gözenekleri küçültmeye, yağ üretimini azaltmaya yardımcı olur😍

Tüm cilt tipleri için uygun olan bu maskesi spatula yada fırça yardımıyla temizlenmiş cildinize ince bir tabaka halinde uygulayabilirsiniz. Ayrıca farklı tariflerle karıştırarak yüz ve vücudunuz için haftada 2 yada 3  kere rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Bu süre yağlı ciltler için 20 dakika, normal ciltler için 15 dakika, kuru ciltler için 10 dakika ve vücut uygulamasında 30-35 dakika olarak belirlenmiş. Sonrasında bol su ile yıkayıp, cildinizi kurulayın. 
Aslında ürün cildi çok güzel yatıştırıp nemini sağladığı için nemlendirmeye ihtiyacını olmuyor ama nemlendirici yada serum gibi bakım ürünlerinizi kullanabilirsiniz.
Ürün kalın ve kremsi yapıda olduğu için kil maskesi uygulama sonrasında yüzde donmaya başlıyor.
Ozonlabs Ozonlava Volkanik maskeyi salatalık-nane, bal-şeker, limon-yumurta akı, yeşilçay-ıhlamur, patates püresi-limon gibi malzemelerle kullanarak farklı maskeler yapabilirsiniz. 






Benim uyguladığım tarif şeker, bal ve Ozonlabs Ozonlava Volkanik Maske üçlüsü oldu. 
Temizlenmiş yüzümde 15 dk bekletip ardından duruladım✌️ ürünü çıkartırken zorlanmadım. Güzel bir şekilde ciltten arınıyor.
Herhangi bir alerjik reaksiyona sebep olmadı ve uygulama sonrasında cildimi ilk seferde nemlendirilmesini sağladı. Tekrar nemlendirici sürmem gerek kalmadı. 
Ayrıca sebum fazlasını yok ederek cildimin canlandığını hissediyorum👍
Cildi iyileştiren tedavi eden bir maske olduğu için de akne tedavisinde, cildin sakinleşmesinde de önemli rol oynuyor.


Lerzan Karadanlı 29 Ekim etkinliğinde bizlere güzel bir paket hazırlayan ve beni bu güzel ürünle tanıştıran Ozonlabs ekibi ve Balasu Hanım'a çok teşekkür ederim. 

Sevgiler...

İnstagram: Makyajli Kareler

Youtube: Makyajlıkareler

Facebook: Makyajli Kareler

9 yorum:

  1. Bu markayı duymuştum yorumunu görünce hemen girdim ellerine sağlık 🌸

    YanıtlaSil
  2. Bu tarifi de deneyeceğim (: Çok güzel bir yazı olmuş.

    YanıtlaSil
  3. Markayı daha önce görmüştüm, bu maskeyi ilk kez görüyorum ama, farklı tariflerle birlikte kullanılması ilgimi çekti. Ellerine sağlık canım <3

    YanıtlaSil
  4. içine başka şeylerin karıştırılması da güzel ;)

    YanıtlaSil
  5. Ne guzel kullanım şeklinin değişmesi süpermiş

    YanıtlaSil
  6. Senin tarifini de deneyeceğimm, tek başına da etkisi harika bu şekilde daha da etkili olur gibi 💞

    YanıtlaSil