12 Ekim 2016 Çarşamba

RİMMEL MATCH PERFECTION KAPATICI

Merhabalar. Sizlerde göz altını kapatmak için uygun kapatıcı arayanlardan mısınız? Bugün sizlere Rimmel Match Concealer' den bahsedeceğim.


Bendeki 030 Classic Beige rengi.




  • Ürün 7 ml.lik tüplü yapıda ve fırçalı ambalaja sahip. Tüp içinde olması bir yandan daha iyi. Çünkü ambalajı keserek son demlerine kadar kullanabiliyorsunuz ve ziyan olmuyor:)
  • Ama fırçalı uçlu olması benim için dezavantaj. Çünkü fırçalı olunca uygulamada zorluk çekiyorum. Bir de hiç hijyenik gelmiyor ve de ürün fırçadan düzgün gelmiyor.
  • Ürün likit bir formda ve kolayca dağılabiliyor.
  • Yapısı hafif ve kapatıcılığı orta seviyede. Asla çizgiler dolma gibi bir sorun yaşamadım. Günlük kullanıma uygun. Ama sorunlu göz altlarınız varsa bu ürün yeterli gelmeyebilir.

  • Rimmel' in bu ürünü hem kapatıcı hem de aydınlatıcı formda. Bu sebeple sivilceli bölgelerde uygulanmasını tasvip etmiyorum. Çünkü o bölgeyi ışık yansımalarından dolayı kusurları ön plana çıkarabilirsiniz.
  • Göz altlarında herhangi bir kuruluk yaşamadım ve nemlendirmesi bana göre iyi.
  • Kalıcılık olarak ortalama 4-5 saat bozulmadan durduğunu söyleyebilirim.
  • Rimmel markası sadece Watsons mağazalarında satılmakta. Fiyat bakımından oldukça uygun. Ben indirimden satın almıştım. 15-20 TL gibi bir fiyata sahip.

İnstagram: Makyajli Kareler

Facebook: Makyajli Kareler

5 yorum:

  1. göz altında kuruluk yaşatmaması güzelmiş... paylaşım için teşekkürler..

    YanıtlaSil
  2. Hep övgü dolu yorumlar okuyorum ama sanki benim göz altlarımı kurutacakmış hissine kapılıyorum her denediğimde... Bir indirimde şans vereceğim sanırım artık :) Güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
  3. Bir tüp kullanıp bitirmiştim.Göz kapağında çizgilerde biraz birikme yapıyor. Kapatıcılığı iyi. Paylaşım için teşekkürler.Bloguma bende beklerim.Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  4. güzel bir blog olmuş,
    ellerinize sağlık,
    benim de sizlere şiddetle tavsiye edebileceğim bir rımmel yok
    ama kapatıcı tavsiye edebilirim,
    çünkü benimde göz altı morluklarım büyük problemim
    bunu deneyebilirsiniz :)
    sevgiler
    http://www.indirimvekalite.com/kozmetik-saglik-bakim-k-21/makyaj-urunleri-k-10116/concealer-kapatici-k-10155/alix-avien-concealer-01-kapatici-u-110593.html#.WJGgO9SLSzc

    YanıtlaSil