15 Ocak 2018 Pazartesi

NİSS ANNELERİ KAHVALTIDA BULUŞTU


Herkese merhaba. Geçtiğimiz haftalarda sevgili İlknur' un organizasyonu ile Acıbadem' de bulunan Sihirli Spatula' da gerçekleşen Niss Hygienic markasının lansmanına davetliydim. 


Lansmana temizlik ürünlerine meraklı oğlum Görkem ile birlikte katıldık. Tabi temizlik ürünlerini görünce gözleri aşkla baktı:)


Lansman öncesi Sihirli Spatula'nın sıcak ve sevgi dolu ortamında harika bir kahvaltı sonrası firma yetkilisi Mesut Bey bizlere firma ve Niss ürünleri hakkında bilgiler verdi. Mesut Bey 20 yıllık bir firma olduklarını, elde edilen bilgi ve birikimi emeği değerli kadınlara hitaben çevre ve doğa dostu ürünlere dönüştürdüklerini ve Niss isminin kadın anlamına gelen Nisa' dan aldığını öğrendik. 


Logolarındaki peri görseli ile; yürekli, fedakar, çocukları için her şeye katlanan evinin ve ailesinin perisi kadınları ve emeklerine saygıyı,
Mavi ve yeşil çizgi ile; "Saçını süpürge etmek" deyiminden yola çıkarak; zamanın her ilerleyişinde yüregimizle birlikte yüzümüzede yansıyan yaşanmışlıkların izini ifade ettiklerini belirtti.
Ayrıca güler yüzlü ve sıcakkanlı bir şekilde bizleri ağırlayan firma yetkilisi Ünsiye Hanım' a da burdan tekrar teşekkür ediyorum:) 

Birazda ürünler hakkında bilgiler vermek istiyorum.


Niss Temizlik Sirkesi; Sirke ve limon karışımının elma özü ve bitki özleriyle zenginleştirilmesi yolu ile elde edilmiş güçlü ve zararsız bir doğal temizleyicidir.
Ev zemin temizliklerinde ve tüm silme işlemlerinde,günlük ve genel temizlikte güvenle kullanabilirsiniz. WC - Banyo temizliğinde, koltuk ve halıların temizliğinde, mutfaklarda, bulaşık makinesinde parlatıcı olarak, çamaşır makinesinde yumuşatıcı olarak kullanılabilir.

Niss Banyo, WC ve Duşakabin temizleyicisi; 
Özel bir formül ve içeriğe sahip olarak tasarlanmıştır. Banyo ve WC temizliğinde mükemmel bir başarı sağlarken, ilave ürün ihtiyacınızın olmaması için duşakabin temizliğinde de mükemmel bir sonuç vermektedir. Duşakabinlerinizde oluşan yağ sabun ve kireç oluşumu kirleri tek sıkışta temizlemektedir. Bu kadar güçlü bir temizleyici olmasına rağmen; alüminyum ve özel kaplama yüzeylerde dahil olmak üzere hassas yüzeylere hiçbir zarar vermemektedir.

Niss Aspiratör, Fırın ve Ocak Temizleyicisi; Evlerinizde bulunan aspiratör, davlumbaz, ocak, cam ocak, fırın vb. yerlerde oluşan ağır yağ ve kirlerin temizliğinde çok başarılı bir üründür. Bir sıkışta ağır yağ tabakalarını çözerek sizlere kolay bir temizlik sağlamaktadır.


Niss Jel Bulaşık Makinesi Deterjanı; Bulaşık makinelerinin deterjan bölmesine konularak kullanılır. Parlatıcı ve tuz kullanımını gerektirmez. Ürün alkalidir, porselen tabak, çatal bıçak ve cam bardaklarda oluşan ağır kir ve yağların temizlenmesi amaçlı kullanılır. Diğer tip deterjanlara göre daha ekonomiktir. Kullanım esnasında hızlı çözülerek yıkama suyuna karıştığından dolayı daha etkilidir. Bardaklarda su lekesi ve buğu oluşmasını engeller.


Niss ürünlerini kullanmak ve satın almak isterseniz www.niss.com.tr adresinden hemen siparişinizi oluşturabilirsiniz.

Sevgiler...
İnstagram: Makyajli Kareler

Youtube: Makyajlıkareler

Facebook: Makyajli Kareler 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder