21 Eylül 2016 Çarşamba

EVA MAREE LİP MAXIMIZER İLE DOLGUN DUDAKLAR İLE ZAMANA MEYDAN OKUYUN




1.Estonel Laboratuvarları kimdir?

Estonel Laboratuvarları uzun yıllar medikal ve dermo-kozmetik sektöründe kendini geliştiren ve yenilikçi bakış açısına sahip çalışanlarıyla, son teknolojinin imkanlarını kullanarak inovatif ürünler geliştiren güçlü bir ARGE altyapısına sahip üretici bir firmadır.

2.Eva Maree ne işe yarar?

 Eva Maree dudakları düzenli kullanımda doğal olarak dolgunlaştıran ve sıkılaştıran, ilk kullanıldığında yoğun bir pürüzsüzlük veren ve nem kazandıran, dudak kontörlerini beklentinin ötesinde belirginleştiren kapsamlı bir bakım ürünüdür.
Hem doğuştan ince dudakları dolgunlaştırır, hem de yaşa bağlı olarak oluşan dudak ve dudak üstü ince çizgilerin giderilmesine yardımcı olur.
 Dudağa renk vermez, dudağın kendi doğal rengini belirginleştirir.
  Tüm bu iddialarımız Fransa Dermscan Laboratuvarlarında yapılan İn-Vivo, İn-Vitro klinik ve dermatolojik testlerle ispatlanmıştır.

3.Eva Maree’nin etki mekanizması nasıldır?

İçeriğindeki;
  Kahverengi-yeşil algler ve nişastadan elde edilen Lonosom teknolojisiyle kapsüllenen L-Ornitin aminoasidisayesinde derinin en alt tabakasındaki Adipozit hücreleri besleyerek yağ hücrelerinin hacmini büyütür, diğer yandan yağ hücrelerinin büyümesini sağlayan Lipoliz reaksiyonunu yavaşlatarak dudağa kontör kısımlarından hacim kazandırır ve dışa doğru kaldırır.
 Mangosten meyvesi kabuğunun ekstraktı sayesinde Transepidermal su kaybının azalmasını engelleyerek dudağa yoğun bir nem yüklemesi yapar.
  Ayva meyvesi çekirdeğinin içindeki jel sayesinde dudağa sıkılık ve gerginlik verir.
Trans epidermal su kaybı: Kışın soğuktan, yazın aşırı sıcaktan bu su miktarının azalması dudaklarda derin çatlaklara neden olur.

4.Eva Maree nasıl uygulanır?

  En iyi faydayı sağlamak için, sabah ve gün içerinde en az iki defa uygulanmalıdır.
  Temiz ve kuru dudağa, dudak çizgisi de dahil olmak üzere uygulanır.
  Kalıcı dolgunluk için düzenli ve sürekli kullanımı önerilir.
  Kullanımdan 10 dakika sonra dudak makyajı yapılabilir.

5.Eva Maree’nin diğer ürünlerden farkı nedir?

  Diğer ürünler, biber ve baharat ekstraktlı içeriğiyle kan dolaşımını hızlandırarak ve/veya kolajen içerikli kısa süreli dolgunluk efekti veren ürünlerdir. Eva Maree ise; içeriğindeki doğal aktifler sayesinde kendi yağ hücrelerimizi besleyerek doğal yoldan uzun vadeli dolgunluk sağlar.

6.İlk etki süresi ne zaman başlar ve ne kadar sürer?

  İlk kullanıldığında yoğun bir pürüzsüzlük verir ve dudak hatlarını belirginleştirir. Dolgunluk etkisi ise düzenli kullanıldığında her insanın cilt yapısına göre farklılık gösterir. Yapılan klinik testlerimize göre 28 günde dudağı dolgunlaştırır, 56 günde ise max. dolgunluk verir.
  Ürünü 56 gün kullanımdan sonra bırakınca etki süresi her insanın cilt yapısına göre 3-5 ay devam etmektedir. Ne kadar uzun süre kullanılırsa, ürünü bıraktıktan sonra etki süresi de o kadar uzun olur.

7.Herhangi bir yan etkisi var mıdır?

  Fransa Dermscan Laboratuvarlarında yapılan Dermatolojik testlerle ürünün hiçbir alerjik reaksiyona neden olmadığı bildirilmiştir.

8.Dudağına dolgu yaptıran bayanlar kullanabilir mi?

  Yalnızca yağ enjeksiyonu yaptıran bayanlar kullanabilir, yaptırdıkları işlemin ömrümü uzatıcı, takviye edici bir üründür.

9.LipoFillingComplex3 nedir?

  Kahverengi-yeşil algler
  L-Ornitin Aminoasidi
  Mangosten Meyvesi kabuğu ekstraktı
Ayva çekirdeğinin jeli.


basın bültenidir...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder