22 Ocak 2015 Perşembe

DERMOKİL İLE BLOGGER ETKİNLİĞİ - KİLDEN GELEN GÜZELLİK

Merhabalar. Geçtiğimiz haftalarda sevgili Yasemin' in organize etmiş olduğu Dermokil etkinliğine katıldım. Son gün neredeyse gitmem olanaksızlaşıyordu ama son dakika demeliyim bende katıldım. Hem de kardeşimle:)) (yanlış anlaşılmasın daha önceden kardeşimi söylemiştim)

Kardeşimle Şirinevler' e gelip Yasemin ve Nesrin' ile beraber metro ile İstanbul Ticaret Merkezi' ne gittik ve Filiz ile İrem' de orada bize katılıp hem beraber Dermokil' in merkezine gittik. İçeri girdiğimizde Evren' de oradaydı ve bütün kızlar toplanmış olduk:))
(bu resmi Makyaj Kelebeği Filiz'den aldım. Teşekkürler tatlım)

Güler yüzlü bir ekip bizi karşıladı ve bizler için hazırlıklar yapmışlardı. 

İlk önce Dermokil yetkilisi Selda Hanım bize firma ve kil hakkında bilgiler verip ürünler hakkında bilgi sahibi olduk.

İlk önce kili tanıtalım.

Kil; Yeryüzünün birçok zenginliğini içinde barındıran kil, tarih boyunca insanoğluna sağlık ve güzellik kazandırmış bir bileşim türüdür. Demir, alüminyum, magnezyum, kalsiyum ve silisyum gibi birçok doğal mineral içeren kil; temizlik ve cilt bakımı konularında bizlere doğal çözümler sunar.

Kilin Faydaları;
Stresli şehir hayatı, hava kirliliği, yanlış beslenme gibi faktörler cildimizin doğal görünümünün bozulmasına ve vücutta toksin birikmesine neden olur. Vücudu arındırma özelliğine sahip olan kil, cildin alt katmanlarındaki toksin maddeleri yüzeye çıkararak emer ve vücuttan uzaklaştırır. İçeriğindeki zengin minerallerin yardımıyla saça ve saç derisine doğal terapi uygulayan kil ayrıca; sivilce, ağrı, açık yara gibi birçok rahatsızlığın tedavisinde kullanılmaktadır.


Şimdi de Dermokil firmasını tanıyalım.


İş adamı Ünal Karaca'nın Lut Gölü'nün tuzundan kozmetik yapıldığını görmesi ve bunun üzerine, yüzyıllardır Anadolu'da kullanılan ve son dönemde tüm dünyada kullanılan killi ürünleri üretme ve kilin faydalarını tüketiciye kozmetik olarak sunma kararı almasıyla Ezel Kozmetik kuruldu. 2000 kişi üzerinde test edildikten ve olumlu sonuçlar aldıktan ve 2 senelik bir AR-GE çalışması sonrasında Dermokil ürünleri ortaya çıktı.

2006 yılında Sivas'ta kurulan modern üretim tesisi ve konusunda uzman kimya mühendislerinden oluşan AR-GE ekibi ile oluşturulan Ezel Kozmetik'in fabrikası, yaptığı ileri teknoloji makineleri ve lojistik hizmetiyle kozmetik sektöründe lider marka olma yolunda ilerlemeyi hedefleniyor.

Dermokil
Doğal mineraller, vitamin kompleksleri ve kille zenginleştirilen Dermokil ürünleri, temiz ve parlak bir cilde kavuşmanızı sağlayan doğal güzellik formülüdür. Cilt, saç ve saç derisi üzerinde canlandırıcı, arındırıcı ve onarıcı etkiye sahiptir. Cildi ölü deriden arındırır, kiri, yağı ve siyah noktaları derinlemesine temizler, cilde mineral desteği sağlayarak doğal bakım uygular.

Dermokil ürünlerine bakalım. 

- Saç bakım ürünleri
- Cilt ve yüz bakım
El ve vücut bakım ürünleri
- Erkek bakım ürünleri
- Diş macunu ve saç boyaları yer alıyor. Yalnız saç boyaları işlem görmemiş saçlara uygulanabiliyor.

Ürünler genel olarak:

Bana, kardeşime, Yasemin' e ve Evren' e maske uygulaması yapıldı.


Bana aşağıdaki "Dermokil Kil etkili maske ve Cilt Besleyici Nemlendirici" uygulandı. Cildimin rengini bir ton açtı diyebilirim. Ayrıca cildim yumuşacık ve dokusu pürüzsüz oldu. 
 
Dermokil yetkilileri elimizi boş göndermedi ve bizler için hediye paketleri hazırlamışlar.
 
Benim paketimde el kremi, şampuan, banyo tuzu ve maske vardı.


Dermokil ekibine güler yüzleri, ilgileri ve hediyeleri için çok ama çok teşekkür ederim.


Etkinliğe katılan arkadaşlarım;

Başka bir etkinlikte tekrar görüşmek üzere. Sevgiler....

4 yorum: