4 Aralık 2013 Çarşamba

PASTEL KİSSES LİPBALM


Herkese merhaba. Birkaç ay önce sevgili Ilknur un düzenlenmiş oldugu blogger etkinliğinde ki sponsorlarımızdan Pastel' in hediye etmiş olduğu bu lipbalma bayıldım. Ürün Orman meyveli & Vanilyalı, Naneli, Şeftali & Papayalı, Narlı olmak üzere 4 çeşidi bulunuyor. Benim Pastel Kisses Lip Balm 20 numara ile Şeftali ve Papayalı. 


Daha önce elimde bitirmek istediğim lipbalmlar olunca  ve 3-4 aydır kozmetik diyetinde olunca alamadım ama hep aklımdaydı. 


Ürün ilk bakışta ambalajı ile dikkat çekiyor.

Fırçası kapağın içinde olmasından dolayı yanında taşımak için çok güzel. Hem hijyen açısından hem de elimizi lipbalmın içine daldırma gibi bir sorun olmamasından dolayı ben beğendim:) 

Fırçası yumuşak fakat çabuk bozulmaz.

Çok güzel şeftali kokuyor. Ben şeftaliyi sevdiğim için ben bayıldım:) Tabi kokuya hassasiyetiniz varsa bu özelliğini göz önünde bulundurun.

Ürünün uygulaması çok kolay. fırçaya hemen geliyor ve yapış yapış bir yapısı yok. 

Dudağa hafif renk veriyor. 


İçeriğinde Shea Butter Yağı, E Vitamini ve Provitamin A bulunuyor ve bu sayede dudaklar yumuşacık ve nemli oluyor. Ama nemlendirmesi kısa süreli de olsa nemlendirmesi bana normal geldi. Çünkü dudaklarım pek çatlamıyor. Ama dudakları çatlak olan kişilerde nemlendirmesi yeterli gelmeyebilir. Bu sebeple yaz mevsiminde kullanmak için daha iyi.

Kalıcılık olarak gün içinde tazelemek gerekiyor. 

Paraben içermiyor.

Genel olarak bu ürünü sevdim. Tam çantaya atmalık:)))

Sevgiler...

1 yorum:

  1. Sanki böyle salca yemişsin de dudağında kalmış gibi bir görüntüsü varmış gibi geldi bana... Narlısı tercihim

    YanıtlaSil