5 Mart 2015 Perşembe

HARMOLANCE AYAK VE TOPUK BAKIM KREMİ

Merhabalar. Sevgili Yasemin' in düzenlemiş olduğu #yaseminkokuluevent (#biricit3yasinda) etkinliğinde Harmony ve balance(uyum ve denge) bileşiminden oluşan HARMOLANCE kurucusu Didem Hanım bizimle birlikteydi. Etkinlik öncesinde Harmolance ayak ve topuk bakım kremini denememiz için bizlere göndermişti. 


Harmolance firmasını tanıyalım:

Candid kuruluşu kendisini kadınların hayatlarındaki özel dönemlerini daha rahat geçirebilmelerine ve yeni yaşamlarında Denge ve Uyumu, "Harmoni ve Balansı" bulabilmelerine yardım etmeye adamıştır. Candid, sosyal sorumluluk anlayışıyla yüksek kalite standartlarında ürünler ortaya çıkartarak yoluna devam etmeyi ilke edinmiştir.

Harmolance®  ve Menopozed® birer Candid kuruluşu ruhsatlı markasıdır. Candid, 1997 yılında bir tıp doktoru ve kimya mühendisi tarafından kurulmuş ve sağlık alanının çeşitli dallarında faaliyet göstermiştir. 2011 yılı itibariyle, Candid LTD patent başvurularını da yaptığı özel formülasyonlar geliştirmeye başlamış, kadın yaşamının hormonal değişimlere uğradığı çok özel dönemlerde yardımcı olacak hedefe yönelik fonksiyonel kozmetikler, spesifik gıda takviyeleri ve ileri teknoloji / nanoteknoloji temellerine dayalı patentli üretim teknolojilerine sahip tekstillerden oluşan bir ürün gamı ortaya çıkartmıştır.

Harmolance® markasına ait mevcut ürünlerin yanı sıra, Candid kuruluşunun ARGE aşamasında da ürünleri bulunmaktadır; mevcut ürünler Türk ve Avrupa yönetmelikleri doğrultusunda yüksek kalite standarlarına sahip tesislerde üretilmektedir. Ayrıca  üretilen tekstil ürünlerinin, tekstil sektöründe ender rastlanan bir şekilde, örülme işlemi tamamlandıktan sonra, sadece tek bir fabrikada, kesim, dikim ütü ve paketlemesi yapılmakta ve bunun için koleksiyonlar en bilindik global markaların da ihracat için seçtikleri ‘Haut Couture’ bir tesiste ve sigara içilmeyen ortamda özenle hazırlanmaktadırlar. Amaç, çok değerli ve patentli bir teknoloji ile ortaya çıkan ve sertifikalı olan kumaşların değerli kullanıcılara sadece şıklıkla değil, en kaliteli şekilde sunulmasıdır.

Bu sebeple model tasarımından, Harmolance için özel oranlar ve karışımlarda örülen kumaşlardan, nihayi kıyafetlerin oluşmasına kadar her aşamada bu yüksek kalite gözetilmektedir.

Bugün Harmolance Ayak ve Topuk Bakım Kremi'ni yakından inceleyelim.

Benim gibi bir çoğumuz kışın kuruyan ayaklarımızın bakımını maalesef ihmal ediyoruz ve bu nedense yazın gün yüzüne çıkıyor. Kuruyan ayak ve topuklarda oluşan çatlama ve sertlikten dolayı açık ayakkabı ve sandalet giyerken tereddüt eder ya da giymez bir duruma gelebiliyoruz. Eğer oluşan çatlaklar için önlem alınmazsa ciddi sağlık sorunlarına ve enfeksiyonlara neden olabilir.

Harmolance Ayak ve Topuk Bakım Kremi içinde bulunan Salistik Asit, çeşitli yağ ve vitaminlerle zenginleştirilmiş içeriğiyle ayak ve topuklarda oluşan çatlakları giderilmesine yardımcı oluyor. 

Krem üre içermiyor. 

Krem 100 ml. lik ambalajında, koruma kapaklı olarak satışa sunulmakta.

Kremin kokusu çok hafif, yapısı yoğun değil.

Ürün ilk geldiği andan itibaren uygulamaya başladım yani başladık(kardeşim). Bir de sitede bayanlarla bakım günü yapıldı ve kremim dibi boyladı. Kalan çeyrek kısmı zor kurtardım:) Ama tüm apartman kremden memnun kaldı:)

Uygularken herhangi bir ponza ya da törpü kullanmadım. Sabah ve akşam olmak üzere 2 kere ayaklarımı kremledim. Daha önceki topuk sertliğine göre topuklarım daha iyi. Düzenli kullanımda tamamen biter gibi geliyor. 

Ayrıca rengi beyaz ve yapısı yoğun. Uygulama yaptıktan sonra hemen emiliyor ve yağlı bir his bırakmıyor. Anında nemlendirmeye başlıyor. 

Ürün günde 2 kere, aşırı çatlak ve kuruluk probleminiz varsa 3 kere uygulayabilirsiniz. Ama uygulama yapılacak bölgede yara vs varsa krem uygulamayınız. 

Fiyatı 50 TL ve sadece firmanın kendi sitesinden bu ürüne ulaşabilirsiniz. 
www.harmolance.com

Bu güzel kremle bizi tanıştırdığı için HARMOLANCE firmasına, Harmolance yetkilisi Didem Hanım a ve sevgili Yasemin e çok teşekkür ederim.

Sevgiler.....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder