12 Mart 2016 Cumartesi

Klorane 50.yaşını, “Klorane Zeytin Özlü Yaşlanma Karşıtı Saç Bakım Serisi” ile kutladı

Klorane 50.yaşını, “Klorane Zeytin Özlü  Yaşlanma Karşıtı Saç Bakım Serisi” ile kutladı.

#zeytiningücü  #klorane50yıl

 
 
 
Saç bakımında bitkisel uzmanlığı ile tanınan Klorane markası 50. Yaşını “Klorane Zeytin Özlü Yaşlanma Karşıtı Saç Bakım Serisi” ile  Malta Köşkü / Pembe Sera’da yapılan bir toplantı ile kutladı. Pierre Fabre bünyesinde yer alan Klorane Laboratuarları bitki özlerini bitkilere zarar vermeden kendi yetiştirdiği bitkilerden elde ediyor.
 
“Klorane Zeytin Özlü Yaşlanma Karşıtı Şampuan ve Sprey Saç Bakım Serisi” basın toplantısı Pierre Fabre Dermokozmetik Türkiye Genel Müdürü Orhan Koçer, Pierre Fabre Dermokozmetik Pazarlama Direktörü Magali Eclache, Klorane  Ürün Müdürü Ece Barlak, Pierre Fabre Güzellik Uzmanı Şefi Berna Güneş ve Keçe Çalışmaları Eğitmeni  Funda Cihansev’in katılımıyla gerçekleşti.
 
 
 
Toplantıya katılan Pierre Fabre Türkiye Genel Müdürü Orhan Koçer  “Klorane markası bitkilere olan tutkusuyla Pierre Fabre tarafından 1966’da kurulan ve kuruluşundan bu yana, yenilikçi aktifler yaratabilmek için özenle seçtiği bitkiler sayesinde ürünlerinde yüksek kalite, etkinlik ve güvenlik garantisi sunan bir markadır.” dedi.
 
Klorane Ürün Müdürü Ece Barlak ise; “Klorane Laboratuarları, her bitkiyi bir çözüm sunması için özenle seçmekte ve bilimsel olarak etkinliklerini kanıtlamaktadır. Koroneiki Zeytininin mucizevi suyundan geliştirdiği yaşlanma karşıtı Klorane Zeytin Özlü Yaşlanma Karşıtı Şampuan ve Sprey’i, 35-40 yaşlarından itibaren zayıflamaya, daha kırılgan olmaya, dökülmeye başlayan ve yaşlanan saça;güç, dolgunluk, yapısal destek ve canlılık verir. ” dedi.
 
Pierre Fabre Güzellik Uzmanı Şefi Berna Güneş’in davetlilere yaptığı saç bakım analizi ve tavsiyeleri büyük ilgi gördü.
 
Tüm ince detayları düşünülmüş olan organizasyonun en sürpriz kısmı ise, davetlilerin Keçe Çalışmaları Eğitmeni Funda Cihansev’in yardımıyla keçeden zeytin ve zeytin dalı yapmaları ve çerçeveledikleri bu keçe çalışması ile birlikte zeytin ağacı hediye almalarıydı. Katılanlar “Artık şu kalabalık metropolde balkonlarımızda yetiştirebileceğimiz bir zeytin ağacımız var dediler”.
 
basın bültenidir...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder