3 Nisan 2015 Cuma

MART AYINDA BİTENLER #25


Merhabalar. Mart ayı da bitti. Şubat ve Mart aylarında o kadar yoğundum ki fazla makyaj dahi yapamadım. Nisan ayında da yoğunluğum devam edecek mi acaba gerçekten merak ediyorum ve gerçekten de yoruldum. Sanırım tatil istiyorum:)) 

Mart ayında fazla bir ürün bitiremedim. Bakalım Mart ayında hangi ürünleri bitirmişim.

Kipa ve Komili ıslak mendil: Bu mendilleri seviyorum ve yenileri her daim stoklarımda mevcut.

Rexona stick roll-on deodorant: Mum şeklinde deodorant uzun süredir kullanmamıştım. Rexona' nın her zaman ki gibi bu serisini çok sevdim ve yedeğini açtım bile:)

Biotherm göz kremi: 2. kremimi de bitirdim. Yazısını daha önce burada yazmıştım.

Id mineral lip gloss: Yarısına kadar kullandım diyebilirim en çokta yaz mevsiminde kullandım. Kokusu değişmiş bu yüzden çöpü boyladı. 

Valentina Macarono body lotion: Şirkette kızlarla beraber kullandık ve bitti gitti. Kokusunu pek beğenmedim ama emilimi iyi. Tekrar almam.


Mustela pişik kremi: Görkem için severek kullandık. Çantada taşımak için de harikaydı. Elimde Sudocreme var o bitince tam boyunu tekrar alırım. 

Vichy Liftactiv ve İdealia Krem: Severek kullandım. Vichy yüzüme iyi geliyor ve alerjik reaksiyona yol açmıyor o yüzden tam boyunu alırım.

NeoStrata Göz kremi ve temizleme jeli: Bu ürünlerde de herhangi bir reaksiyonla karşılaşmadım. Hatta yüz temizleme jelini çok sevdim. Çantamda numune boyları mevcut:))

Mart ayında bunlar bitti, darısı makyaj malzemeleriminde başına diyelim...

Sevgiler...

1 yorum:

  1. blogunuzu çok beğendim ve takibe aldım. Ben de beklerim. sevgiler:)
    http://theruj.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil