13 Temmuz 2021 Salı

Evde Giyilebilecek En Uygun Nişan Elbiseleri

 Evde Giyilebilecek En Uygun Nişan Elbiseleri

Abiye elbise; söz, nişan, düğün gibi organizasyonlarda ve özel davetlerde giyebileceğiniz modern seçeneklere sahiptir. Düğün salonları, açık hava düğünlerinin yanında evde yapılan törenlerde de giyebileceğiniz nişan elbisesi modelleri, şıklığınızı ön plana çıkarır. Doğum günlerinde, baby shower partilerinde de rahatlıkla kullanabileceğiniz modeller, abiye şıklığını evinize taşır.

Her kadın için ayrı bir öneme sahip olan söz, isteme ve nişan merasimlerinde şık ve göz alıcı olmak önemlidir. KeiKei nişan abiye modelleri, ışıltılı ve parlak ve sadeliğiyle zarifliğinize vurgu yapan detayları, uçuşan hareketli tasarımlarıyla gününüze hareket katar. Uzun, kısa ve orta etek boyuna sahip olan nişan abiyeleri, düz kesim veya daha kabarık modelleriyle vücut hatlarınıza uygun tasarımlar sunar. Kollu veya kolsuz seçenekleriyle tarzınıza hitap eden modelleri KeiKei kategorilerinden kolayca bulabilirsiniz.


Nişan Elbisesi Seçimi Nasıl Olmalıdır?

Nişan elbisesi seçiminde belirleyici olan şeylerden en önemlileri organizasyonun yapılacağı yer ve hava şartlarıdır. Davetin yapılacağı yer ve gideceğiniz yerin konseptini bilmeniz elbise seçimini bir hayli kolaylaştıracaktır. Şifon, tül, saten gibi ince kumaş yapısına sahip olan kumaşları sıcak havalarda veya açık mekanlarda tercih edebilirsiniz. Serin havalarda daha uzun kol ve etek boyuyla biraz daha kapalı olan modelleri seçebilirsiniz. Böyle havalarda kadife, örme gibi daha kalın elbise kumaşlarını göz önünde bulundurabilirsiniz.

Abiye elbisenin dış görünümü kadar sizin onu nasıl taşıyacağınız da önemlidir. Bu nedenle elbise seçerken vücut hatlarınıza ve boyunuza uygun bir model seçmenizde fayda var. Dolgun bir vücut hatlarına sahipseniz vücudunuza yapışan dar modelleri seçmek yerine fırfır, tül, dantel veya nakışla hareketlendirilmiş elbiseleri tercih edebilirsiniz. Boyunuzu daha uzun göstermek için uzun elbiseleri giyebilir, bacaklarınızı ön plana çıkarmak için daha kısa modellere yönelebilirsiniz. Keskin ve düz vücut hatlarınız varsa seçiminizi balık kesim gece elbisesinden yana yapabilirsiniz.


Abiye Elbise Modelleriyle Tarzınızı Renklendirin

Giyeceğiniz abiye elbiselerinin rengi teninizle, kullanacağınız ayakkabı ve çanta gibi aksesuarlarla da uyumlu olmalıdır. Sevdiğiniz ve size yakışan renkteki elbiseyle aynı renkte seçebileceğiniz gibi farklı bir renk seçimi yaparak da kontrast oluşturabilirsiniz. Özel koleksiyonuyla farklı renkleri harmanlayan

KeiKei nişan elbiseleri arasından; siyah, beyaz, kırmızı gibi renklerin yanında vizon, gül kurusu, bakır, lila, gri, ekru, kiremit, mercan, hardal gibi renklere göz atarak farkınızı ortaya koyabilirsiniz. Dilerseniz siyah, beyaz, kırmızı gibi renkteki abiye elbise modelleriyle de geceye damganızı vurabilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder