12 Haziran 2018 Salı

HERŞEYDEN BİR TUTAM ZEHRA İLE YAZA MERHABA ETKİNLİĞİ

Merhabalar. Geçtiğimiz hafta sonu Herşeyden Bir Tutam bloğunun sahibi sevgili Zehra' nın düzenlemiş olduğu #zehraylayazamerhaba etkinliğinde blogger arkadaşlarımla Kocaeli'de biraraya geldik. 


Sevdiğim arkadaşım Zehra' yı ilk kez blog sayfaları açılmadan önce güzellik formu sitesindeki yorumlarıyla tanımıştım:) Daha önce hiç karşılaşma imkanımız olmamıştı ama tanımayı çok istiyordum. Kısmet bugüneymiş. 



Zehra'nın ilk kez düzenlediği etkinlik Kocaeli Hayal Atölyesi Cafe' de gerçekleşti. Zehra hepimizi ilgi ve güler yüzüyle karşıladı. Hayal Atölyesi Cafe'ye bayıldım. Yeşilçam oyuncuları ve yeşilçam filmlerindeki sözleriyle dekorasyon hazırlanmış. Sıcacık ve oldukça güzel bir mekan olduğunu söyleyebilirim.


Etkinliğe sponsor olan firmalarımıza ayrıca teşekkür ederim.

Sponsor firmalarımızdan etkinliğimize gelen ve sunum yapan Mineaderm yetkilisi Üzieyir Bey ve Prozinc yetkilisi Esma Hanım bizlere ürünleri hakkında geniş bir bilgi verdiler ve sorularımızı tek tek yanıtladılar. Kendilerine çok teşekkür ederim.




Etkinliğimiz çok güzel geçti. Senelerdir tanıdığım ve daha önce yüzyüze görüşmemiş olduğum arkadaşlarımla tanışma inkanım oldu. Bu yüzden de sevgili Zehra'ya ayrıca teşekkür ederim. 
Ayrıca tüm emeklerin ve güler yüzün için tekrar teşekkür ederim canım:)

Bir sonraki yazım sponsorlar ile ilgili olacak:))))




Etkinliğe katılan blogger arkadaşlarım;











1 yorum:

  1. Etkinliklerde yüzyüze görüşmediğin arkadaşlarla karşılaşmak çok keyifli :)

    YanıtlaSil