27 Ocak 2015 Salı

BEBAK ACI BADEM MAKYAJ TEMİZLEME SÜTÜ

Merhabalar. Daha önce bir çok blog arkadaşım Bebak Acı Badem makyaj temizleme sütünü anlatmıştı ama bir de benden dinleyin istedim. 


Bebak Acı Badem Sütü'nü çocukken duymuş ama hiç almamıştım. Niye derseniz sebebini bilmiyorum ama hep nötr olarak yaklaştım. Nasıl temizliyor, göz yakıyor mu, kesin bende yan etkisi olur diyordum yani biraz kendimi kandırıyordum. 

Bebak Acı Badem Sütü'ne geç kavuşup hiç ayrılmayanlardanım:)) Bu ürün hemen herkes tarafından biliniyor. 


Bakalım BEBAK bu ürünü nasıl anlatmış:

İçeriğindeki Acı Badem Yağı sayesinde suya dayanıklı makyajınızı dahi tek seferde çıkarırken aynı zamanda cildinizi besler ve nemlendirir. Süt formülasyonu ile Acı Badem’in cilt yenileme özelliği ile cildinize bakım yapar. Tüm cilt tiplerinin rahatlıkla kullanabileceği bir üründür.

Benim yorumlarıma bakacak olursak;

Bebak Acı Badem Sütü makyajı temizlemede iyi ama rimel konusunda ekstra bi temizlik gerekiyor. 

Benim cildim hassas olduğu için ürün kullanırken acaba mı demeden edemiyorum. Ama Bebak Acı Badem Sütü' nde herhangi bir alerjik reaksiyona yol açmadı. Ayrıca gözlerim de ne sulandı ne de kızardı. 

Nemlendirmesi gayet iyi bazen makyajımı temizledikten sonra tonik vs uygulamadığımda nemlendirici uygulamama bile gerek kalmıyor. 

Ayrıca vücudum içinde Bebak Acı Badem Sütü' nü kullanıyorum.

Ambalajı iyi, plastik olduğundan kırılma inkanı yok ve yere düştüğünde kapağı bile açılmıyor. (Görkem'in de sayesinde test edildi onaylandı:))

Yapısı losyon kıvamında, beyaz ve kokusu bildiğimiz acı badem:)

Kullanmadan önce çalkalamanız gerekiyor.

Ambalajı açıldıktan sonra 12 ay raf ömrü var.

Bebak ürünün açıklamasında her cilt tipine uygun olduğunu belirtmiş. Benim cildim hassas, nemsiz ve karma bir yapıda olduğu için benim hoşuma gitti. Yağlı ciltlerde yazın kullanılır mı kafamda soru işaretleri var belirtmek isterim. Ama kışın kesinlikle kullanabilir diye düşünüyorum. Ki bu dediğim gibi yağlı ciltler için öngörümdü. Kuru, karma ve mormal ciltler için biçilmiş kaftan:)

120 ve 215 gr olmak üzere 2 ambalajı var.

Uygun fiyatlı ve her yerden ulaşıp alabileceğimiz bir ürün.

sevgiler...

2 yorum:

  1. Severek kullandığım bir ürün :) Bu arada Bloğum taşındı yeni adresimde de takibini beklerim. Sevgiler... blogkizsalseyler

    YanıtlaSil
  2. Merak ettiğim bir ürün. Elimdeki ürünler bitince deneyeceğim. Ben de bloguma beklerim. Sevgiler.

    YanıtlaSil