21 Eylül 2014 Pazar

SELTEK ESTETİK TEOXANE LANSMANI

Merhabalar. Geçtiğimiz haftalarda SEL-TEK ESTETİK tarafından Türkiye' ye getirilen ışık dolgusu ile birlikte patentli Resilient Hyaluronik Asit teknolojisi içeren TEOXANE ürünlerinin Grand Hyatt Hotel' inde düzenlenen lansmanına katıldım.


İlk önce şunu belirtmek isterim Teoxane ürünleri hamile ve emziren anneler tarafından da kullanılmasında bir sakınca olmadığı belirtildi.

Teoxane Dermokozmetik Grubu Uluslararası Eğitim Uzmanı Elainev Zameck
 Teoxane ürünlerinin özelliklerini bizlere anlattı. 


Yaşlanan ciltte su kaybını önlemek için Hyaluronik asidin ciltte nem tutan ana madde olduğunu, her hyaluronik asidin aynı olmadığını ve Teoxane ürünlerinde kullanılan çapraz bağlı hyaluronik asidin su tutumunu artırarak, esnek yapısal bir ağ yaratmaya yardımcı olduğunu bizlere anlattı.  

Ayrıca Resilient Hyaluronik Asit içeren Teoxane’ın kırışıklık doldurma enjeksiyonları için geliştirdiği özgün çapraz bağlı hyaluronik asit ürünü olduğunu  ve “Teoxane cilt bakım ürünlerinde kullanılan hyaluronik asit, ışık dolgusunda kullanılan RHA ile aynı olup  RHA cilde uzun süreli derin nemlendirme ve koruma sağlarken, hücrelerin yeniden yapılanmasını sağlayarak anında cildin sıkılaşmasına destek verdiğini anlattı.

Bütün Teoxane ürünlerinin içeriğinde ayrıca 8 amino asit, 3 antioksidan, 2 vitamin ve mineral ile B6 vitamini bulunuyor. 

Teoxane ürünleri:

Günlük bakım olarak;
- Anti-aging temizleme solüsyonu
- Hücre yenileyici yoğun bakım serumu
- Çizgi açmaya yardımcı anti-aging bakım kremi
- Gözaltı morluk, şişlik ve halkalanmayı önlemeye yardımcı göz çevresi kremi

Gece bakımı olarak;
- Berraklaştırıcı leke karşıtı gece kremi

Hedefli cilt bakımı olarak; 
- İritasyon önleyici antienflamatuar balm (Ayrıca estetik işlemlerden sonra da kullanılabiliyor.) 
- Aydınlatıcı gece bakım kürü (yılda 3 kez 21 günlük kür halinde kullanılıyor.)


Seltek Estetik tarafından küçük bir hediyemizde vardı. Teoxane gece kremini kullanmaya başladım ve en kısa zamanda detaylı yazımı burada paylaşacağım. Ama şunu belirtmek isterim ki bu kreme bayıldım.



Türkiye distribütörlüğünü Seltek Estetik Çözümler’in üstlendiği Teoxane ürünlerini seçkin eczanelerde satışa sunuluyor.

Sevgiler...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder