9 Temmuz 2014 Çarşamba

BİONEM SERİSİ CİLT BAKIM KREMLERİ

Merhaba. Sizlere Biota Laboratuarları tarafından üretilen Bionem el, yüz ve vücut kreminden bahsetmek istiyorum.

BIONEM, Biota Laboratuvarları Bitki Araştırma Merkezinde binlerce bitki üzerinde yapılan çalışmalar sonucunda geliştirilmiştir.


İlk başta Biota Laboratuarları bu kremler için neler demiş:

BIONEM, iki yıl süren araştırmalar sonucu geliştirilmiştir. Cildin temel ihtiyacı olan nem konusunda uzmandır. Doğal ve sağlıklı çözümleri bir araya getirerek ürün serisini sunmaktadır. BIONEM, Biota Laboratuvarları Bitki Araştırma Merkezinde binlerce bitki üzerinde yapılan çalışmalar sonucunda geliştirilmiştir.

Yapılan  klinik çalışmalarda
  • 1 saat sonra katılımcıların;
  • %90’ında cilt neminde artış,
  • %100’ünde cilt yumuşaklığında artış,
  • %55’inde transepidermal su kaybında azalma,
  • %100’ünde cilt esnekliğinde artış,
kanıtlanmıştır.


Bionem Erik Çiçeği Özlü 24 saat ekstra nemlendirici el yüz ve vücut kremi ile Elma Çiçeği Özlü 24 saat ekstra nemlendirici el yüz ve vücut kremi, dermatolojik olarak test edilmiş olup PARABEN içermemesi yönünden dikkat çekiyor ki hamilelikte rahatça kullanılabilir.
 
Erik Çiçeği Özlü 24 saat ekstra nemlendirici el yüz ve vücut kremi, İçeriğindeki pantenol ve bitkisel E vitamini ile cildin gün boyu nemli kalmasını ve cildin yenilenmesini sağlıyor.

Bionem Elma Çiçeği Özlü 24 saat ekstra nemlendirici el yüz ve vücut kremi,  cildin yapıtaşları epidermal lipitleri içerdiği için cildin yenilenmesini sağlar, kurumasını önler ve mineral desteği sağlar

Seri olarak;
Ben en çok kokusuna bayıldım. O ne kadar muhteşem bir kokudur ve üstelik kokusu da kalıcı:)

Ayrıca cilt tarafından krem emilirken hafif bir parlaklıkta bırakıyor.

Ciltte yağlı yada yapış yapış bir his kesinlikle bırakmıyor. 

Aşağıdaki resimde soldaki elma çiçeği özlü, sağdaki de erik çiçeği özlü seri. Resimde de görüldüğü gibi erik çiçeği özlü kremin kıvamı daha yoğun ve rengi bir iki ton daha sarı. Ama nemlendirme süpper!
Ürünü kesinlikle tavsiye ederim. Çok başarılı....

7 yorum: