18 Mart 2020 Çarşamba

MİNEADERM CİLT BAKIM ÜRÜNLERİ - NEMLENDİRİCİ, TEMİZLEME JELİ, TONİK

Herkese merhaba. Bugün sizlere severek kullandığım Türk menşeli ürünlerden biri olan Mineaderm markasının Nemlendirici, Temizleme Jeli ve Tonik' ten bahsedeceğim. 

Mineaderm, AKS Kozmetik firması tarafından 2006 yılında hem kozmetik hem de medikal anlamda müşteri ihtiyacını karşılamak amacıyla kurulmuş ve dermokozmetik alanda ürünler yaratan Türk firmasıdır.
Tüm Mineaderm ürünleri bitkisel ve zararsız kimyasallardan oluşmakta. Hiçbir zararlı maddeyi içermiyor. Bu sebeple kokuları rahatsız etmiyor pek güzel değil ama benim için önemli olan içeriği:)




Mineaderm Lightening Cleanser Gel (Temizleme Jeli), jel yapıda olan ve sabun içermeyen formülü ile cildi kurutmadan cildi kurutmadan güzel bir şekilde temizliyor. 150 ml'lik tüp şeklinde ambalajlanmış olan temizleme jeli ciltteki renk dengesinin sağlanması, parlak ve ışıltılı bir görünüm oluşmasını sağlar. Uygulama sonrası cildimde gerginlik ve kurutma yaratmadı. Uzun bir süre kullandım ve bende herhangi bir alerjik sorun oluşturmadı. 

Mineaderm Anti-Shine Refreshing Tonik, yağlı ve karma ciltler için üretilmiş olup cildin tazelenmesine, nem kazanmasına ve cildi tahriş etmeden derinlemesine temizleyerek aşırı yağlanmayı dengeler.  
Sprey şeklinde üretilmiş olan ürünün kokusunu çok beğeniyorum. Sabah-akşam 2 fıs yeterli geliyor. Yazın yağlı olan cildimi dengelemek için daha sık ve direk yüzüme püskürterek kullanıyorum. 



Yalnız şunu belirtmek istiyorum. Üründe ambalaj değişikliğine gidildi ve bendeki tonik daha bitmeden yedeklemek için önceden almıştım. Bu sebeple eski ambalajlı olarak fotoğraflarını görüyorsunuz.



Mineaderm yoğun nemlendirici krem, hafif yapıda olup cam kavanozda satılıyor. Cilt tarafından güzel bir şekilde emiliyor. İlk yaşlanma belirtilerine karşı cildi korur. severek kullandığım ürünlerden olan krem ciltte gerginlik ya da hassasiyet yaratmadan cildi nemlendiriyor. 

Mineaderm ürünlerine eczane ve online dermokozmetik eczaneler ile bazı satış sitelerinden satın alabilirsiniz.


Sevgiler...

İnstagram: Makyajli Kareler

Youtube: Makyajlıkareler

Facebook: Makyajli Kareler

4 yorum:

  1. Ben daha önce temizleme köpüğünü çok beğenerek kullanmıştım; sevdiğim bir marka kesinlikle. Sen de güle güle kullan canım :) Öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım benim ☺️☺️

      Sil
  2. Geçmişi olan bir markaymış ama ben ilk kez görüyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bazen benimde öyle oluyor görürsen ürünlerini mutlaka incele canım

      Sil