12 Şubat 2013 Salı

MAYBELLİNE AFFINITONE CONCEALER (5 MEDİUM BEİGE)

Aslında o kadar kapatıcı ve pudra kullanan biri değilim ama bazen aklıma esiyor ve makyajlarımda kullanıyorum. Fondöten hiç kullanmıyorum zaten sürmeyi becerebilen biri değilimdir:))
 
Neyse bugün Maybelline Affinitone serisindeki kapatıcıdan bahsetmek istedim. Elimdeki kapatıcı bitmeden almak istemediğim için 1-2 ay önce indirimden almıştım.
 
 
Rengi 5 numara Medium Beige. Aslında rengi bana biraz koyu geldi. Bunu ancak evde farkettim ve geri götürüp değiştirmeyi sürekli unuttum. Böyle olunca bende kullandım:)
 
Gelelim yorumlarıma:
- Fiyat olarak iyi.
- Fırçalı olması kullanım kolaylığı sağlıyor ama göz altlarına yedirirken parmak uçlarıyla yada başka fırçayla yedirilmesi lazım.
- Çizgilere dolma yapmıyor ama bütün ince çizgileri belli ediyor. Sürdükten sonra yaşlanmaya başlamışım çizgilerim oluşmuş diyorum:)))
- Koyu renk halkaları olanlara önermem.
- Fazla bir kapatıcılık beklememek lazım ama sorunsuz göz altları olanlar için aydınlık bir görünüm veren hafif günlük kullanılabilecek bir ürün.
 
 
Fotoğraflarda ürün belli olsun diye fazla yedirmedim.

 
Dediğim gibi fazla kapatıcı kullanan biri olmadığım için bu bana uzun bir süre gider. Bir daha alır mıyım çizgilerimi belli ettiği için almam. Estee Lauder Double Wear almak istiyorum.
 
Sevgiler...
 
 
Bu arada dün çekime Kıraç geldi ve fotoğraf bile çektiremedim:((((((
Çok üzüldüm:((

2 yorum:

  1. Canım bence birde acık rengini dene, ben kullanıyorum günlük bence ideal bloğumda da bahsetmiştim. Güzel bir nemlendirici kullanırsan çizgileri belli etmiyor.

    http://makeupbybgm.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aslında nemlendirici sürekli kullanıyorum ama benin göz altlarımda şiş ve bazen morluklar oluşuyor uykusuzluktan kaynaklı o yüzden bende iyi durmadı canım:(

      Sil